Nyheter

Jimo District Charity Federation besøkte selskapet

Den 23. april kom Sun-besetningen, presidenten for Jimo District Charity Federation, og Yi Liyuan, visepresidenten i Federation, og deres fem-medlemmer for å besøke og undersøke selskapet, og tildelte Liu Jie, styreleder i selskapet, sertifikatet av visepresident i Qingdao Jimo District Charity Federation.

Styreleder Liu Jie introduserte kort selskapets drifts- og utviklingssituasjon og pågående prosjekter under bygging for president Sun Zhu og hans parti, der han fokuserte på atomkraftprosjekter, vindkraftprosjekter og grønne nye energiideer og initiativer. Når det gjelder den veldedige saken, sa styreleder Liu Jie at han ville følge tempoet til General Charity Federation, styrke prosjektsamarbeidet og strebe etter å få et gjennombrudd i å utvide omfanget og presisjonshjelpen.


President Sun ble fullt ut bekreftet og satte stor pris på den raske utviklingen av EIHEStål-strukturi de senere år. Han sa, i tilfelle av fallende velstand i eiendomsbransjen, kan EIHE Steel Structure alltid opprettholde høyhastighetsvekst er sjelden, men viser også selskapets vellykkede praksis innen ledelse, vitenskap og teknologi, arbeidskraft og andre aspekter. I fremtiden kan stålkonstruksjonsindustrien ta mer hensyn til industriell eiendom og segmenteringsprosjekter, fortsette å jobbe med grønn bygging og implementere strategien om å gå ut for å oppnå den nasjonale utformingen av produksjonsbasen og prosjektforpliktelsen, og reise utenlands. Når det gjelder veldedighet og offentlige velferdsforetak, sa president Sun Casting at utviklingen av EIHE Steel Structure ikke glemmer å gi tilbake, og de siste årene har den gjort mye arbeid i veldedige og offentlige velferdsforetak, noe som har satt en et godt eksempel for samfunnet, og det er å håpe at det vil fortsette å arbeide videre for å oppnå en dobbel høsting av bedriftsproduksjon og -drift og veldedige og offentlige velferdsforetak.

I de siste årene, Qingdao EIHE Steel Structure Group Co, Ltd i kontinuerlig utvikling og vekst på samme tid, alltid på en rekke måter å gi tilbake til samfunnet, og aktivt engasjert i veldedige offentlige velferdsforetak, i tillegg til hundretusenvis av yuan for de lokale fattige studenter og enker og eldre mennesker i de omkringliggende samfunnene, men også gjennomført en rekke veldedige prosjekter, som i epidemien forebygging og kontroll av donasjoner beløp seg til 1 million yuan. For ytterligere å gjøre en god jobb med veldedighet, opprettet EIHE Steel Structure i Jimo District Charity Federation et veldedighetsfond på 300 000 yuan. 19. mars holdt Jimo District Charity Federation tre sesjoner av møtet, EIHEStål-strukturStyreleder Liu Jie ble gjenvalgt til visepresident.



Relaterte nyheter
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept